Mellie Muller

Ik ben Mellie Muller, Natuurgeneeskundige, Radts therapeut, Psycholoog en Antroposofisch Psychotherapeut. Na mijn studie Klinische Psychologie heb ik gedurende 6 jaar gewerkt als Psycholoog. Dit werk bestond uit het begeleiden van mensen door het voeren van psychotherapeutische gesprekken. Deze gesprekken waren gericht op het onderzoeken en het behandelen van problemen waardoor mensen vast liepen op het werk door o.a. een burn-out of andere problemen. De biografie was hierbij erg belangrijk.

Tijdens dit werk volgde ik tevens een post-doctorale antroposofische psychotherapie opleiding. Datgene wat ik leerde integreerde ik in de gesprekken die ik voerde. Met name de ideeën over de antroposofische biografische gespreksvoering bleken van veel nut en gaven veel nieuwe kennis.

Na 6 jaar dit enorm lonende werk te hebben gedaan ben ik gaan reizen door Azië waar ik veel van heb geleerd. Het gaf beeld van hoe mensen in de natuur en in een hele andere cultuur kwamen tot geluk en voldoening in het leven.

Weer terug in Nederland ging ik werken met kinderen en studeerde tegelijkertijd Mesologie. Vanuit deze studie heb ik mij bekwaamd in de Natuurgeneeskunde en gebruik ik de diagnostische methodieken en de middelen die daar zijn aangereikt. De kennis, opgedaan in deze 5 jarige studie, heb ik geïntegreerd met mijn psychologische en mijn antroposofische kennis van de mens.

Begin 2019 heb ik de Radts Opleiding voltooid. In deze opleiding heb ik geleerd uitgebreider leren werken met de elektro-acupunctuur, via Voll en via Vega. De website voor meer informatie is: www.Radts.nl
Zodoende maak ik in de Natuurgeneeskundige behandelingen vooral gebruik van deze vormen van elektro-acupunctuur.

In 2020 en 2021 heb ik de nascholingscursus detox therapie en hormonen en neurotransmitters gevolgd bij Ton Jansen, Homeopaat. Momenteel volg ik de HBO opleiding Klassieke Homeopathie.